Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

harrie
harrie - 11-05-2012 07:51:34
Geldzaken & Recht

Terug naar de gulden?????

[quote=wimmers schreef op donderdag 10 mei 2012, 19:07]vederop in de discussie heeft iemand het over dvdspelers dat die zo lekker goedkoop zijn,ja daar hebben we wat aan want die kopen we iedere dag.
het gaat om de gewone levensmiddelen die je elke dag moet kopen die zijn schrikbarend duur geworden en het klagen van de mensen het heeft geen enkele zin maar het lucht wel een beetje op.als je ziet dat je voor een kilo andijvie 4 euro moet betalen dan krijg je toch wel de pest erin.maar ja we zullen er toch mee moeten leven en maar lekker blijven klagen misschien horen ze het eens in den haag.

andijvie is een seizoensgroente, wil je die buiten het seizoen eten van moet je betalen.......
overigens kan je de van de prijsverlaging van een dvdspeler heel wat kilootjes kopen.
andijvie is geen populaire groente en wordt in de winter mondjesmaat geïmporteerd, terwijl sperzieboontjes in de winter populair geworden zijn. in februari 2000 betaalde ik er nog hfl. 17,00 per kilo voor.
dit jaar lag de prijs tussen de 3 en 4 euro per kilo..........