Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-05-2012 09:12:10
Computers & Telefonie

Speettest

@remi, heb je meerdere servers geprobeerd op speedtest.net? je kunt deze wisselen, zelf ook gemerkt dat up naar sommige servers minder snel gaat.

zou er overigens niet van uitgaan dat jouw leverancier je bewust niet levert waar je voor betaalt. wel is het zo dat de snelheid altijd relatief is en afhankelijk van de andere kant van de verbinding. maar dat is al eerder geroepen in deze thread. gek genoeg is de test bij hun eigen server waarschijnlijk de meest veelzeggende, was dat reggefiber? richting hun eigen servers zou je een directe verbinding moeten hebben die je laat zien wat de maximale snelheid is die je kunt halen zonder last te hebben van alle andere vertragingen die het internet met zich meebrengt. houd ook rekening met het tijdstip waarop je test. downloaden van sites in de vs als ze daar wakker zijn kan dramatisch veel langzamer zijn vergeleken met wanneer ze daar slapen. voor nl servers geldt hetzelfde, tests tussen 15:00 en 22:00 uur op doordeweekse dagen naar servers in nl leveren vrij structureel lagere performance op door de drukte.