Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-05-2012 11:13:04
Computers & Telefonie

Speettest

Remi schreef op zaterdag 12 mei 2012, 07:03:
@ron530 dat idee heb ik ook, dat zulke site`s gesponsord worden. en gezien de test die ik gedaan heb, is de upload snelheid na mijn mening veels te langzaam.

misschien moet jij even oplettend lezen. je geeft freya toptantwoord, terwijl die slechts herhaald wat naitsoezn schreef.

je downloadsnelheid is zoals opgegeven. niks mis mee. zal je alleen met een speedtest halen en verder nooit. upload is moeilijker te bepalen en zinloos. ik weet niet of jij van plan bent om veel te uploaden, maar je zal geen website, nieuwsgroep of ftp server tegenkomen die je met die snelheid laat uploaden. ze zouden het niet aankunnen. er wordt veel meer gedownload, dan dat men upload, dus de nadruk ligt op downloaden.