Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

empyria
empyria - 12-05-2012 13:05:07
Geldzaken & Recht

Post.nl

[quote=tdehond schreef op zaterdag 12 mei 2012, 10:47]dank voor het tonen van gebrek aan respect naar mij toe. ik zie vaker een gebrek aan respect naar een respondent toe, dus echt afwijkend lijkt uw gedrag hier niet te zijn. jammer.

akino, ik kan lezen omdat ik niet blind ben. op de postzegels die ik in 2010 kocht staat een 1. ik heb meteen een paar velletjes gekocht waarbij elke zegel 44 eurocent kostte.

onderop het velletje staat welke zegel van nummer 1 op een brief van 0-20 gram geplakt moet worden en wat erop moet als de brief zwaarder weegt.

als u nu naar de winkel stapt betaalt u voor een nummer 1 zegel: 50 eurocent per stuk. u betaalt nu dus 6 cent meer per zegel terwijl de kwaliteit van bezorging aanzienlijk verslechterd is.

als u even gegoogeld had dan had u hier de vraag niet hoeven stellen zie mijn eerder geplaatste link.


ik heb de informatie ook maar gewoon van de website van postnl gehaald.

simple as that...:-)

kind kan de was doen.