Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
timfelix - 13-05-2012 02:55:14
Geldzaken & Recht

Griekenland

[quote=festinger schreef op zondag 13 mei 2012, 02:29]wat weer een domme discussie met allerlei intelligente wijsheden en meningen. moet denken aan het spotje over herdenken en vrijheid van 4/5 mei wij zijn hier blijkbaar vrij en kunnen een mening uiten.

maar als zelfs de topeconomen en alle wijze politici griekenland met miljarden niet kunnen redden dan is dat een voorteken van een falend systeem.

wat betekend vrijheid als je als individu je kunt uiten maar het systeem van olie en macht nog steeds regeert.

och gut, de complottheorieën komen ook weer de hoek om kijken. een voormalige corrupte regering heeft niets met olie en macht op dit moment te maken. als je dan toch niets ontopic te melden hebt, zeg dan niets....

de zogenaamde topeconomen en de "wijze" politici zijn ook maar mensen, net als wij. overigens ben ik zelf econoom in opleiding, dus het lijkt mij dat ik mijn kijk en analyse hier kan posten en daarmee mensen te onderwijzen en zelf ook extra kennis op te doen.