Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-05-2012 14:02:51
Geldzaken & Recht

Na 3 jaar geen aanmaning of herinering. aansprakelijk voor extra kosten?

Dat snappen wij dus ook niet waarom dat op onze rekening staat.

in principe staat de rekening nu zo;

proceskosten incl. btw ong 1173,-
kosten betekening en bevel 82,-

dit was waar wij bericht over kregen in 2009.

nu staat daarbij toegerekend;

subtotaal executiekosten; 1243,-
dit bestaat uit oa; leges, advertentiekosten, proces-verbaal ontruiming
nota vervangen sloten, derdenbeslag, overbetekening, verdeelkosten

totaal komt nu tot 2500,- en een paar cent (zeer opvallend)

waarvan volgens hun betaald; 878,- waarvan 630,- door ons 3en de dag na het vonnis en de rest was inbeslag genomen uit iemands uitkering.

de executiekosten zaten toen niet bij de rekening en bij het nakijken waar de kosten vandaan komen wordt ik alleen maar meer verward; vervangen sloten wanneer de sleutels zijn ingeleverd, derdenbeslag kosten voor het innemen van geld uit de uitkering, overbetekening (ambtelijk laten weten aan de schuldenaar dat er beslag is genomen) die nooit naar ons is verzonden en verdeelkosten terwijl er 1 geldeiser is.

ik begrijp ook niet waarom ik wordt aangeschreven van kosten voor beslaginname van een ander. de inbeslagname had niet eens hoeven te gebeuren als het bureau contact met ons had opgenomen indertijd en heeft ons hier nooit iets over laten weten. voor 3 jaar lang geen aanmaning, herinering niets.