Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-05-2012 14:14:40
Vrije tijd & Tuin

Rechter staat versoepeling rookverbod toe

Persoonlijk zit ik er niet mee dat er gerookt mag worden in kleine kroegen, daar kom ik nooit en omdat er in grotere cafés en restaurants niet gerookt mag worden, zijn er toch leuke plekken waar ik iets kan eten of drinken.

echter vind ik het onterecht om mensen die naar kleine kroegen willen en niet in de rook willen zitten zeurders te noemen. van rook kun je echt heel veel last hebben en ook is meeroken slecht voor je gezondheid.

vind het wel een belegen discussie die altijd weer dezelfde argumenten oproept van voor en tegenstanders. dus hoe interessant kan het zijn om eraan deel te nemen?
en als de ts zo'n discussie begint en iemand is het niet met hem eens, meteen agressief gaat lopen tetteren "kap dan met klagen" wie heeft dan nog zin in?

ik niet. veel discussieplezier allemaal!!