Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-05-2012 14:20:52
Vrije tijd & Tuin

Rechter staat versoepeling rookverbod toe

Zoekster schreef op woensdag 16 mei 2012, 14:14:
echter vind ik het onterecht om mensen die naar kleine kroegen willen en niet in de rook willen zitten zeurders te noemen. van rook kun je echt heel veel last hebben en ook is meeroken slecht voor je gezondheid.
als er behoefte is aan een kroeg waar niet gerookt mag worden, heb ik geen problemen mee dat in die kroeg niet gerookt mag worden.
maar laat aub ook kroegen zijn waar wel gerookt mag worden.

de degene die nu tegen het roken zijn, zullen niet rusten voordat overal een rookverbod is. en dat vind ik dus veel te ver gaan.

de oplossing:
laat de kroegbaas zelf beslissen of er wel of niet gerookt mag worden. dat kan hij kenbaar maken door een bordje bij de deur. simpel.

en als er in een kroeg wel gerookt mag worden dienen de anti-rokers hun kop te houden en niet te mekkeren dat in die kroeg wel gerookt mag worden (wat men nu dus doet).

als in een dorp vier kroegen zijn en in twee mag er wel gerookt worden en in de andere twee niet, waarom moeten die anti-rokers blijven zeuren totdat ook in die kroeg waar wel gerookt mag worden een rookverbod komt?
raar.


en nee, ik ben een niet roker en af en toe kan ik er zelf ook niet tegen de rook.