Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

donna
donna - 17-05-2012 11:02:02
Vakantie & Reizen

Vakantie

@orgelmuts: wat is dat voor een advies? zoals remi al zegt, het kan helemaal niet want je moet vooraf alles geregeld hebben. daarbij zou ze de eerste niet zijn die geweigerd wordt op de vlucht en dan ben je helemaal de sigaar, want omdat het eigen schuld is krijg je geen cent terug.

en stel dat het wel lukt en dat je naar bali vliegt, je moet ook weer een keer terug. weer op de gok dat iemand meewerkt aan bedrog?

de anvr zegt:

op basis van de anvr reisvoorwaarden mag een reisorganisator weigeren een reisovereenkomst aan te gaan met één of meerdere (gehandicapte) personen. de reisorganisator kan tot zo'n beslissing komen als hij inschat dat belangen van medepassagiers op enigerlei wijze kunnen worden geschaad en/of het gedrag of de handicap van de reiziger van ‘negatieve invloed’ kan zijn op de reis en belastend kan zijn voor overige reizigers. de reisorganisator moet wel zorgvuldigheid in acht nemen.

zie ook: http://www.anvr.nl/veelgestelde-vragen/overzicht/?id=1168&name=weigeren