Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 18-05-2012 10:38:12
Vakantie & Reizen

Vakantie

@donna. uit de antwoorden kan ik niet opmaken of mensen rolstoelafhankelijk zijn of ervaring hebben met het hanteren van rolstoelen. uit dezelfde antwoorden kan ik echter wel degelijk opmaken dat deze mensen geen ervaring hebben als rolstoelgebruiker in combinatie met vliegreizen. als het mij lukt om alleen te reizen (met meerdere vliegmaatschappijen) dan lukt het anderen natuurlijk ook. kijk eens naar wat de klm schrijft, dit klopt exact met wat mijn ervaringen zijn.

zo heb ik met martinair, transavia en american airlines gevlogen, alsmede met de klm. in alle gevallen betrof het wel eens reizen alleen, maar veelal ook met mijn gezin. in de gevallen dat ik alleen reisde was dat om kwartier te maken voor (gehandicapte) sporters tijdens evenementen.

de reizen betroffen niet alleen vakantiereizen, maar ook zakenreizen, dat wil zeggen: zonder al te veel tijd tussen boeking en reis.

nimmer werd ik geweigerd, wel hanteren de verschillende vliegmaatschappijen soms iets andere "begeleidingsnormen" waar het hun eigen begeleiding op vliegvelden enz. betreft. bij de een willen ze zelfs helpen om een taxi te bestellen, bij de ander moet je zelf een koffer van de lopende band plukken omdat er even niet wordt opgelet.