Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vliegenderob
vliegenderob - 18-05-2012 21:53:57
Voeding & Gezondheid

Leesbril

@jpm
een opticien meet ook iemands gezichtsveld en tevens oogboldruk, althans zijn meetapparaat doet dat, dat is dat pufje lucht wat op de oogbol wordt geblazen.
@ron 530, heeft niet iedereen die werkt commerciƫle belangen? daar is het westen rijk door geworden en het oostblok bij het ontbreken daarvan, arm gebleven! wat is daar mis mee, al mag het voor mij best wat rustiger met de economie om milieutechnische reden, maar dat is weer veel te ver off-topic.
@zoekster, noem jij iemand hongerig die het goed met de klant voor heeft en tevens aan zijn baas denkt door iets proberen te verkopen, dus aan zijn eigen salaris, want als het de baas goed gaat, gaat het het personeel ook goed. als je dus goed voor de baas zorgt, zorg je uiteindelijk voor jezelf. ja ik weet het wel, ik ben rechts, nou en?
ten slotte, ik geloof niet dat er ooit een opticien een klant een bril heeft aangesmeerd die niet nodig was. aan een iets sterkere bril wordt echt niet meer verdiend!