Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

remi
remi - 18-05-2012 23:26:55
Vakantie & Reizen

Vakantie

Hoi giel.

mooi dat je een email hebt gestuurd, naar pasific airways.

iedereen zou eens een mail moeten schrijven naar deze organisatie. al is het maar om hun te laten weten dat ze verkeerd bezig zijn. ook al mag het van de wet, ik heb er een wrang gevoel over. vooral omdat je bij sommige vliegtuigmaatschappijen wel mag vliegen.

ik heb deze http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/luchtvaart/passagiersrechten-luchtvaart">wet gevonden via de site van de rijksoverheid.

hierin staat

europese wetgeving

welke rechten een passagier heeft, is vastgelegd in europese wetgeving. deze wetgeving geldt voor:

vluchten die vertrekken vanaf een luchthaven in de europese unie (eu);
vluchten die vertrekken vanuit een luchthaven in een derde land naar een luchthaven in de eu, wanneer deze vluchten worden uitgevoerd door een luchtvaartmaatschappij uit de eu.

dus dit geld volgens mij niet voor vliegtuigmaatschappijen buiten europa.

ik heb volgens mij nergens vermeld dat dit van de anvr mag, dit is een europese regel.

trouwens ik heb een advocaat gesproken en hij kan hier niets mee zolang het een europese wet is. of er moet hier iemand zijn die advocaat is en vermeld dat dit echt niet kan en riekt naar discriminatie.

wat je vertaling van google betref ik heb slechte ervaringen met deze vertalingen. ik heb deze ook gebruik, en ik kreeg iedere keer een mail terug dat ze me niet begrepen. maar goed jou actie waardeer ik wel.