Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-05-2012 13:42:40
Geldzaken & Recht

Ruilen

Koekeloer schreef op maandag 21 mei 2012, 13:30: sylli schreef op donderdag 17 mei 2012, 18:51:
en ja hoor, toen ze uit school kwam had ze een ander armbandje om, zo'n rubberen bandje met van die plastic zilverkleurige bedeltjes. ze had haar zilver/gouden armbandje geruild met een klasgenootje.


uw dochtertje heeft het geruild omdat ze het andere armbandje zo mooi vond. de situatie is dus nu zo, dat alletwee de meisjes blij zijn met de armbandjes die ze nu hebben. en verdrietig zullen zijn bij terugruilen.
waarom laat u het niet zo zoals het nu is? voor de kinderen speelt waarde geen enkele rol. en u heeft het armbandje niet zelf betaald. wat is het waardeverschil volgens u tussen de twee armbandjes?dit is een hele achterlijke redenering van de schrijfster zou ze dit ook zeggen als ze zelf in deze situatie zat