Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-05-2012 15:16:42
Geldzaken & Recht

Ruilen

In eerste instantie was het u schoonmoeder die toestemming gaf aan het kind om het te mogen dragen.
oma had verstandiger moeten zijn en het armbandje aan haar kleinkind geven op een leeftijd waarin het wel de waarde ervan in kan zien.
er zijn altijd en overal kinderen die de overhand hebben op andere kinderen en daarvan is het vriendinnetje ook een. daar kun je ook al een beetje het karakter van de ouders uit opmaken.
in dit geval zou ik ook bij de politie langs gaan en daar om hulp gaan vragen, want alleen kom je hier toch niet uit.

vroeger heb ik zelf zoiets meegemaakt met een "vriendinnetje, gingen we ook even ruilen, zij op mijn fiets en ik mocht haar autoped gebruiken. toen ik die autoped naar haar huis bracht om m'n eigen fietsje weer op te halen, kreeg ik een klets voor mijn hoofd van haar moeder. omdat ik gebruik maakte van die autoped. dat haar dochter op mijn fiets zat daar dacht het mens niet aan.

ik wens u veel succes.

groet van moin.