Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-05-2012 10:28:16
Geldzaken & Recht

Ruilen

Ik raad u aan om geen kleine kinderen met gouden kettingen om buiten te laten spelen. grotere kinderen, al dan niet op scooters, zouden de ketting af kunnen rukken ( en dat is ook al eens gebeurd).

"gij zult niet stelen" komt helaas niet in ieders woordenboek voor.

cathja schreef op dinsdag 22 mei 2012, 08:56: ik vind deze discussie zo langzamerhand nergens meer op slaan. vooral de wat 'opgefokte' antwoorden van bones3 en wimmie20!
ik vraag me af of sylli op zulke antwoorden zit te wachten (?). vooral als wimmie 20 schrijft: "voor zo'n buit kan uw lievelingetje toch echt een paar klappen krijgen van aardige jongens op een scooter". dacht je nou echt dat jongens op een scooter azen op kleuters met sieraden? kom op zeg! die zoeken echt geen waardevolle spullen bij kleuters!