Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-05-2012 14:32:13
Geldzaken & Recht

Ruilen

Dat vader het armbandje "kwijt" zou raden, wist ik al toen ik dit bericht begon te lezen, zo'n hufter leek hij me wel. niet gepost om vader(mocht hij dit lezen) op die gedachte te brengen.

sylli, ik hoop dat u toch nog iets uit alle adviezen kunt halen en hopenlijk, krijgt ze het toch terug. one way or the other.

ik wil u alleen maar even succes wensen en hoop dat u over alle "adviezen" kunt heenlezen welke nergens op slaan en helemaal geen antwoord geven op/hulp bieden bij uw vraag.

hopenlijk krijgen we nu alleen nog maar hier te lezen wat sylli er mee heeft bereikt en kan ieder ander zijn "vast goed bedoeld maar niet nuttige" reactie voor zich houden. en dan...
-slotje-