Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 23-05-2012 10:04:11
Huishouden & Energie

Oxxio colportage/oplichting

@mahadma
ik weet dat het aan de colporteurs ligt en niet aan oxxio. de colporteurs krijgen provisie per aangemelde klant, ongeacht of die binnen 7 dagen het contract annuleert. in het geval van mijn vriendin (zie mijn eerste post) heeft zij bij oxxio geklaagd over het gedrag van de colporteur bij oxxio en ook al had zij geen 'under cover' bewijs, ze geloofden haar op haar woord en beloofden de colporteur erop aan te spreken. of dat ook echt is gebeurd kun je nooit achterhalen, maar oxxio is inderdaad niet blij (dat zeggen ze althans) met dit soort colporteurs, je krijgt alleen maar kwade klanten aan de telefoon, die absoluut never nooit meer met oxxio in zee willen gaan.
daarom vroeg ik me af of ze ts nog hadden verteld wat ze met de colporteur gingen doen. het is oxxio natuurlijk ook niet vreemd dat dit soort dingen gebeuren.
ook ik heb verder niets met oxxio van doen overigens.