Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-05-2012 23:07:40
Geldzaken & Recht

Ruilen

Jpm schreef op dinsdag 22 mei 2012, 11:44: er is iets in een wat eerder stadium misgegaan. afgezien van de (m.i.) diefstal van het armbandje door de ouders van het andere kindje, ging het dus al eerder mis tussen ts en haar schoonmoeder.
ik denk dat moeder en haar schoonmoeder eens rustig om de tafel moeten gaan zitten en dit goed uitpraten. voorkomen moet worden dat de schoonmoeder de opvoeding van haar dochter zodanig blijft frustreren dat het kind na verloop van tijd niet meer naar haar moeder wil luisteren. (...)

schoonmoeder frustreert de opvoeding van mijn kinderen niet hoor. tenminste, zo zie ik dat niet. schoonmoeder ziet haar kleinkinderen maar 1 of 2 keer per jaar een paar dagen en had de armband in japan gekocht op één van haar vele reizen. ze neemt vaak een cadeautje mee voor haar kleinkinderen, soms redelijk kostbaar, soms goedkoop. ik heb er normaal gesproken geen moeite mee, alleen wanneer ik iets too much vind voor één van de kinderen, neem ik het "in bewaring" zodat het iets wordt voor speciale gelegenheden. mijn schoonmoeder vindt het erg vervelend dat de zaak zo uit de hand is gelopen. niet omdat ze haar geld kwijt is (daar maalt ze geloof ik niet erg om), maar meer omdat ze denkt dat haar kleindochter zich schuldig voelt omdat haar cadeau weg is en omdat ze het ook vervelend vindt dat ik en haar zoon "erachteraan" moeten gaan.
anyway, (duur) lesje geleerd voor alle personen, we wachten reactie van avp-verzekeraar van die andere ouders af en we gaan weer verder met ons leven :-)