Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-05-2012 14:32:13
Geldzaken & Recht

Ruilen

Winterman schreef op donderdag 24 mei 2012, 13:53:

laat je broer het even lezen. het gaat jou duidelijk boven de pet.
het is dus duidelijk, de broer bestaat niet, evenmin als het feit dat dit heling zou zijn, maar dat gaat winterman weer boven de pet. het aangehaalde punt van winterman is waar, de omstandigheden helemaal niet dus is dit niet van toepassing. het betreffende voorwerp is niet door enig misdrijf verkregen zoals wimmi ook al schreef. (dit is dus een z.g. ondersteunende verklaring zodat het verhaal van wimmi aangenomen kan worden)

wimmi, gelijk oversteken, ik vergeef jou en jij mij, oké?
moin: het uit onachtzaamheid iets vergeten is heel wat anders dan het bewust ruilen van iets. in het eerste geval wordt er nagelaten iets te doen en in het tweede wordt iets bewust ondernomen! voor mij is de discussie nog niet gesloten, het gaat veel te leuk! ik zit hier heerlijk op een balkon in de zon, laptop op schoot en besluit bij deze dat moeder 1 onverstandig maar niet echt fout gehandeld heeft, het ruilen was immers niet te voorzien, moeder 2 heeft echter, juridisch gezien, bewust als verantwoordelijke voor een handelsonbekwame dochter goederen onder zich gehouden en weigert deze dwaling, zoals ik het juridisch wil noemen, als verantwoordelijke volwassene te herstellen uit niet zuivere economische motieven. winterman, als je dit niet begrijpt neem dan een hogere pet, dan gaat het je niet te boven! (hatelijk grapje)