Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
borol - 24-05-2012 15:25:17
Vrije tijd & Tuin

Btw podia-kunst kan gerust naar 21 %

Het was 6%. dat was niet voor de grote maar juist voor de kleine culturele instellingen. door het naar 19% te verhogen heeft de cultuurhoek flinke klappen gekregen.

daar hebben indd de van de ende's echt geen last van gehad, maar zijn er wel veel kleinere weggevallen. in dat licht is het goed dat dit percentage weer zakt. zo blijft cultuur levend en worden het niet alleen 'grote commerciele projecten' die onbetaalbaar blijken, maar zorgt het ook voor vernieuwing, enthousiasme en goedkope producties.

er is genoeg cultuur te vinden in je omgeving. zeggen dat je nergens naar toe kunt omdat het allemaal te duur is slaat nergens op. kijk eens om je heen en bezoek ook eens wat kleinere projecten/podia/evenementen. niet alles kost geld! door het percentage te verlagen blijft dit ook zo!