Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tuinfreak_1
tuinfreak_1 - 16-04-2004 12:01:18
Computers & Telefonie

Dvd software

Door deze opnieuw te instaleren,
heb je een pc met een windows xp versie dan kan je proberen via systeemherstel (te vinden bij bureauassesoires systeemwerkset) de computer terug te zetten naar de dag dat het wel nog werkte open hiervoor systeemherstel, klik op de kalender een datum in van voor dat je de dvd software verwijderde heb je hier nog nooit iets ingevoerd neem dan een dag waar staat controlepunt van het systeem, en ga door naar voltooien computer opnieuw opstarten beetje mazzel is de pc weer hersteld let wel even op mocht je na het verwijderen van het dvd programma nog dingen hebben geinstalleerd dan zijn deze op hun beurt nu weer verdwenen
mocht je inderdaad xp hebben kan kan je deze functie ook gebruiken als de pc na de instalatie van een programma niet meer correct werkt je kan ook zelf herstelpunten maken ga je iets instaleren type dan b.v. voordat ik dvd ging instaleren zo kan je altijd je pc terug in de tijd zetten dat hij wel nog lekker liep.