Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
cathja - 24-05-2012 18:01:47
Computers & Telefonie

Kapotte processor en garantie

@ boerie57:

als niemand zich er mee zou bemoeien, zouden we het misschien nog eens 'normaal' gaan vinden als kinderen (want dat zijn het) van < 16 jaar net zoveel gaan drinken als ze willen. waaróm zouden we ons er niet mee mogen bemoeien? volg de berichten eens via de diverse media en denk eens na hoeveel schade jongeren oplopen als ze veel teveel alcohol gebruiken! heb je wel eens van comazuipers gehoord? het is niet alleen zeer schadelijk voor henzelf, maar denk eens na over de kosten voor de gezondheidszorg, die vooral de laatste tijd volop aandacht krijgen. als jongeren op de intensive care moeten worden opgenomen, kost dit zeer veel geld, net als het ambulancevervoer naar het ziekenhuis! moeten wij via onze ziektekostenverzekering meebetalen aan jongelui die geen maat weten te houden met alcohol? ik ben echt geen alcohol-hater, maar tegenwoordig loopt het de spuigaten uit!
ik vind dan ook dat de ouders verantwoordelijk zijn voor de alcoholconsumptie van hun kinderen, en ik vind ook dat eventuele medische kosten door hen moeten worden gedragen! zolang ze nog niet meerderjarig zijn, draaien zij ervoor op. opvoeden stopt toch niet als ze naar de middelbare school gaan?

verder vind ik het onzin dat de c1000-aktie aan zou zetten tot meer drankgebruik. laag-alcoholische dranken moeten gewoon verkocht worden in de supermarkt, maar er moet wel gecontroleerd worden op leeftijd. in andere landen werkt dit ook, dus hier zou dat evenmin een probleem moeten zijn.