Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tilburgia
tilburgia - 25-05-2012 10:21:00
Vrije tijd & Tuin

Btw podia-kunst kan gerust naar 21 %

@ pavake.
nee er is totaal geen sprake van afgunst en jaloezie.
het is realiteit. laten we niet vergeten dat er zowiezo een hoop subsidie gaat/ging naar alles wat met kunst te maken heeft. terecht of onterecht, laten we in het midden. dat u tot de "hoededragers" behoort met uw 52% prijst u tot de gelukkigen in nl. maar bedenkt wel dat er veel meer pettendragers dan hoedendragers zijn. m.a.w. klein vee maakt ook mest. dus! uw berekening is naar mijn bescheiden mening onzin. tevens slaat uw opmerking dat als uw naar een voorstelling gaat met vrouw en drie kinderen genoeg belasting betaald heb om om het soostrekkend gezin met 3 kinderen een maand te onderhouden nergens op. ja als een vlag op een strontschuit, als u mijn mening wilt weten. de stront zijn de soostrekkende en de vlag staat voor de 52%.
tot slot begrijp ik niet goed wat het atp-seal naast uw naam doet. geloof niet dat u gerechtigd bent het te gebruiken. weet u wel waar het voor staat?