Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hazewind - 25-05-2012 12:38:37
Computers & Telefonie

Kapotte processor en garantie

Als ze nu eens het zuipen in de zuipketen aanpakken want wat daar allemaal gebeurd controleerd niemand en ik ben er van overtuigd dat de meeste kratten bier uit de supermarkt daar terecht komen.
maar ja onze eigen jp balkenende vond toch dat die jongens van een betreffende zuipkeet zo'n goed werk deden dat hij ze uitnodigde op het catshuis voor de jaarlijks luch voor mensen die goed werk deden. toen jp de zuipkeet bezocht was het de bedoeling een half uurtje te blijven maar het was er zo gezellige dat ze er langer waren gebleven ik dacht 2 uur of zo.
en dat terwijl de horeca bedrijven aan allerlei eisen moeten voldoen en dan krijgen ze s'avonds laat die ingedronken jongeren binnen die ze eigenlijk al niets meer mogen verkopen want die zijn al zat voor ze uitgaan.