Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-05-2012 16:49:34
Geldzaken & Recht

Verkiezing 2e kamer, wat als je niet stemt

Ron530 met het eerste gedeelte ben ik het eens. als je niet mee doet, doe je ook niet mee aan de verdeelsleutel van de zetels van de politieke partijen. met het tweede gedeelte niet, dat mensen die niet stemmen het wel met het kabinet eens zullen zijn. er zijn mensen die uit onvrede niet stemmen. zoiets als 'ach kan mij het allemaal nog bommen, het maakt toch niet uit wie er wint, of je nou door de hond of de kat wordt gebeten'. in mijn ogen overigens doodzonde, want iedere stem telt, gaat in dit geval letterlijk op.
is dit een consumentenvraag, indirect in mijn ogen. de politiek gaat zeker over onze portemonnaie en over wat er straks nog over blijft om te consumeren of te consuminderen.