Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
cathja - 25-05-2012 17:33:48
Computers & Telefonie

Kapotte processor en garantie

@ peter huits:

ik denk niet dat we de discussie belasten als we het hier en daar aankaarten wat de gevolgen kunnen zijn van overmatig alcoholgebruik door jongeren. als jongeren alleen in de thuissituatie zich zouden bezatten, zouden bijvoorbeeld weggebruikers niets te vrezen hebben van hun gedrag. ik vind dat gerust alle aspecten genoemd mogen worden; als we het alleen zouden hebben over het voorstel van de ggd om alcohol uit de supermarkten te weren, waren we heel snel klaar met het geven van onze meningen.

verder begrijp ik niet waarom u geheelonthouders verwijt dat zij aan 'morele prietpraat' doen! ik ben geen geheelonthouder, maar zeer matig met alcohol, en ik ben er echt niet op tegen dat jongeren wel eens iets drinken, maar we weten allemaal dat het alcoholgebruik van jongeren op steeds jongere leeftijd begint en dat er met regelmaat zeer jonge comazuipers moeten worden afgevoerd naar het ziekenhuis! wie dit niet wil zien, is echt stekeblind!