Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ba
bambammetjes - 27-05-2012 12:49:45
Computers & Telefonie

Kapotte processor en garantie

Ik hoop echt dat én de leeftijdsgrens naar 18 jaar gaat én een verbod voor supermarkten om alcohol te verkopen. het is heel simpel, er wordt nu door jongeren onbeschoft veel gedronken. en als we naar de reclames op tv kijken, of rtl ellende "documentaires", wordt het drinken en alle dommigheid die daarbij hoort, min of meer als norm gepresenteerd. en helaas missen veel mensen het vermogen om te relativeren, en vinden pubers deze programma's alleen maar super vet .... tja , dat is voor mij een 1 2tje. en als de pubers dan in een supermarkt komen, waar ze de keuze hebben uit 15 meter chips en andere ongezonde rommel, wat ook nog eens geen drol kost. en dat zelfde geldt voor heerlijke zoete breezer- achtig drankjes....... en 3 halen en maar 2 betalen... dat is in mijn ogen de kat op het spek binden. en pubers willen héél graag erbij horen.... ...dan moet je als onzekere puber wel heel sterk in je schoenen staan om niet mee te doen met de meute.
het is zonder meer een feit, dat alcohol gebruik op deze leeftijd, schadelijk is voor de ontwikkeling van de hersenen.(in rusland is het gros van bestuurders en leidinggevende vrouw, omdat veel heren het drinken van giga hoeveelheden sterke drank als de norm beschouwen, en dus zichzelf letterlijk stommer zuipt)
het is eigenlijk te idioot voor woorden, dat we willens en wetens, onze toekomst te grabbel gooien. vrees helaas, dat de alcohol lobby, en de supermarkten blijkbaar een veel te dikke vinger in de pap hebben. en allemaal onder het credo "economie".

proost.