Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-05-2012 02:36:22
Vrije tijd & Tuin

Rechter staat versoepeling rookverbod toe

Wat wederom een waardeloze discussie. iedereen weet nou zo langzamerhand dat roken niet gezond is. iedereen zou ook moeten weten dat heel veel andere gewoontes niet gezond zijn. echter dat wordt nog niet extra belast. 80 uur per week werken en geld maken voor je gezin met kinderen die jou niet kennen. 50% van de bevolking die allerlei rommel dagelijks opsmeren er goed uit te zien. de biologisch verantwoorde voedingsboerderij die van de snelweg elke dag schadelijke fijnstof verwerkt. de overal in megatonnen aanwezige asbest in ons land waarbij 1 minuscuul deeltje al een kanker kan triggeren.

het is zo simpel je te richten op roken. en tot slot. tjernobil is ook hier neergeslagen destijds. en nog steeds zijn er verhoogde waarden te vinden, maar dat wordt niet gecommuniceerd.beter dat we niet alles weten.

de kudde denkt niet na en roken is algeheel aanvaardbaar slecht terwijl inmiddels meer niet rokers sterven aan longkanker.

ik rook niet net als mijn directe omgeving en toch heerst er kanker en gaan mensen dood.