Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 31-05-2012 16:11:57
Vakantie & Reizen

Blaaspijpjes

[quote=yoyo schreef op donderdag 31 mei 2012, 15:56]bedankt voor alle antwoorden. maar tenormin, het gaat zelfs in juni al in. ook dat je een 2e bril bij je moet hebben, een ehbo kist en je mag wel bv een tom-tom in je auto hebben maar deze mag geen radarfunctie hebben. dus deze mag je niet vertellen waar de flitspalen staan. in augustus zal op bovenstaande streng worden gecontroleerd.

tja, heb inmiddels diverse sites gelezen, de één schrijft dit, de andere dat. heb zelfs gelezen dat ehbo kist en brandblusser niet verplicht zijn. ook de boetes zijn niet eensluidend: ze hebben het over 11 en 17 euro. maar als je ze in un tabac aan gaat schaffen en stel dat je word aangehouden? dan heb je ze nog niet. maar goed, zoals ik toch wel overal lees: echte boetes worden pas in november uitgeschreven (en als ik lieg dan geef ik de info de schuld). ;-)