Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 31-05-2012 19:30:05
Computers & Telefonie

Prepaid internet buitenland/ipad

[quote=cathy1 schreef op donderdag 31 mei 2012, 16:05]@tenormin
dat snap ik zelf ook he :) internetcafés zijn daar niet/nauwelijks vandaar dat ik aangeef dat het in een hotel oid ook wel kan. heb een restaurantje in de buurt gevonden met free wifi, dus af en toe mail lezen zal heus wel ergens lukken.

wilde liever zelf internettoegang hebben, maar om daar nu een abo voor te nemen waar ik dan een jaar aan vast zit of zo vind ik geen optie.

is misschien ook wel beter geen internet: écht vakantie ! :)



nou, hier geef je eigenlijk de oplossing zelf. 't zal wel "naakt" voelen zonder je ipad, maar je maakt dan wel een statement om van je vakantie een echte vrijetijds besteding te maken. ben stiekem bang dat je dan bijna ontwenningsverschijnselen zal krijgen, als je je ipad wel altijd gebruikt.