Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-06-2012 12:54:21
Huishouden & Energie

Homeopatische dierenarts: -

Hoi michel,

ik ben ook heel ontevreden over een bezoek met mijn kat aan dierenarts opmeer uit hoek van holland. de arts maakte vanaf het begin een vreemde indruk. hij begon zijn onderzoek met het flink inademen in de bek van mijn kat. daarna moest er bloed wordenafgenomen, maar omdat de kat niet in paniek mocht raken bij het zien van de naald, probeerde hij de kat te hypnotiseren. ik moest in een hoek zitten en oogcontact houden. (????) daarbij mocht er absoluut geen geluid gemaakt worden. uiteraard lukte de hypnose niet en bleef de kat zijn kop wegtrekken als hij met de naald kwam. daarom moest de kat onder narcose. ik vond dat onzin, dus stelde voor dat ik het dier vast zou houden en dat hij dan bloed kon prikken. dat weigerde hij en dan wilde hij niet verder helpen. ik wist dat alle andere dierenartsen vol zaten, daarom was ik naar deze arts gegaan en wilde toch graag dat mijn kat geholpen werd, dus stemde ik ermee in. normaal lukte het hypnotiseren altijd, zei hij, maar in dit 'uitzonderlijke' geval moest hij dus in slaap gebracht worden. ik moest wachten in de wachtkamer tot de kat ontwaakt was. in de tussentijd werd er een volgende kat binnengebracht. ook bij dit dier lukte het hypnotiseren niet (wat anders altijd lukte) en ook deze kat werd onder hypnose gebracht. toen mijn kat eindelijk was ontwaakt, zat hij onder de kale plekken. de dierenarts had geen ader kunnen vinden en had z'n hele nek en poten dus maar even kaal geschoren. uit het bloedonderzoek had hij geen resultaten kunnen vinden, dus hij wist niet wat er aan de hand was met de kat. hij had wel een goed homeopatisch middel wat volgens hem goed hielp tegen alle klachten (waarom kreeg ik dat dan niet meteen?) ik moest een bedrag van rond de 300 euro (het precieze bedrag zou ik nog op kunnen zoeken) afrekenen (!!!!) ik heb aangegeven dat ik het een hele vreemde wijze vond en een absurd hoog bedrag, maar volgens opmeer was dit echt noodzakelijk en raadde hij me ook nog aan om terug te komen. uiteraard deed ik dat niet. de medicijnen hielpen absoluut niet. na het weekend ging ik naar mijn eigen dierenarts. na mijn uitleg wist deze arts precies wat het was, onderzoek was niet nodig. ik kreeg pillen van 6 euro en binnen 2 dagen was mijn kat al opgeknapt. ik heb opmeer nog opgebeld om te melden dat zijn pillen geen enkel resultaat hadden opgeleverd en dat ik enorm geschrokken was over de prijs van dit alles en dan ook nog zonder effect. hier kon hij niks aan wijzigen, dit waren nou eenmaal de kosten. uiteraard ben ik nooit meer naar deze arts terug gegaan.

ik hoop dat je hier wat mee kan. toendertijd heb ik zelf ook gezocht naar 'klachten' over deze dierenarts. er was heel wat te vinden op internet, maar ik heb er uiteindelijk niks meer mee gedaan. goed dat jij dit wel doet, succes! als je nog vragen hebt, of hulp kan gebruiken, ben ik daar natuurlijk toe bereid.

groetjes chantal