Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fp
fpo - 01-06-2012 17:20:06
Vakantie & Reizen

Blaaspijpjes

Mijn blaaspijpjes heb ik gekocht bij conrad.nl voor 1,99 euro per stuk. ze worden verpakt mer twee en in ca. 2 dagen in huis, zonder er zelf op uit te moeten gaan.
bij bestellingen boven de 25 euro is de verzending gratis.

overigens zal in fr streng gecontroleerd gaan worden, dus heb ze dan in de auto en koop ze niet later ergens, want dan kan die controle al wel eens geweest zijn, met de boete die daaraan vast zit.

en reken erook niet op dat in de eerste de beste winkel over de fr grens meteen blaaspijpjes beschikbaar zijn. in mijn woonomgeving (zd-frankrijk) is al vele maanden geen pijpje meer te koop door grote achterstand bij de fabrikant. daarom heb ik ze zelf maar in nl besteld, bij conrad dus.

als laatste waarschuwing: de fr politie gaat expliciet kijken naar de letters nf op de verpakking. als die er niet op staan, krijg je alsnog die boete. dus koop geen pijpjes waar niets op staat, want dat zou zonde zijn van je geld en goede bedoelingen.

veel succes!