Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-06-2012 16:29:05
Geldzaken & Recht

Ik krijg geen creditcard bij de abn amro. wat nu?

Hannahs schreef op zondag 3 jun 2012, 12:03: ik heb hetzelfde probleem als eelke, dus vier jaar later werkt het nog steeds niet beter. ik promoveer en mijn gemiddeld maandinkomen is dus ook vrij laag en ik heb ook geen vast contract.

had ik een paar maanden geleden als student een card aangevraagd, was het waarschijnlijk geen probleem geweest. nu dat ik nog steeds in opleiding ben, als promovenda, maar daarvoor betaald wordt, kan het niet meer.
maar het ergelijke is dat het mij bovendien 10 weken gekost heeft om erachter te komen dat het bij deze bank niet kan. ze hebben mijn eerst aanvraag namelijk verloren, vervolgens ben ik persoonlijk op gesprek geweest en heb met een adviseur (heel enthusiast over ons, en wilde ons liefst ook nog verzekeringen verkopen) een nieuwe aanvraag ingediend. zij was er positief over en heeft ons nog aangemoedigd om een hoog bestedigslimiet aan te vragen. geweldig advies - de aanvraag is afgewezen naar wederom hebben wij de brief niet ontvangen daarover en het dus as gehoord bij nog een keer navragen.
ik moet naar de vs op een congres en ik krijg geen creditcard van mijn bank - serieus???

dus ik ben enorm ontevreden met de abn amro. ik voel me onterecht afgewezen (heb spaarvermogen en nooit een negatief saldo, dus waarom mag het niet bij mij maar wel bij vrienden die studieschuld opbouwen en niks verdienen?!) en ik werd erg slecht geinformeerd.
is dit standaard bij nederlandse banken (kom zelf uit het buitenland) of zijn er andere banken waarbij het beter gaat ??

u haalde een topic van vier terug op.

u moet eigenlijk een eigen topic starten!

u staat mogelijk bkr geregistreerd of uw kredietwaardigheid is discutabel.