Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-06-2012 01:53:34
Geldzaken & Recht

Ik krijg geen creditcard bij de abn amro. wat nu?

Eelkesnoeren schreef op dinsdag 22 jan 2008, 16:29: een jaar geleden heb ik een aanvraag bij de abn amro gedaan voor een creditcard. toen kreeg ik een afwijzing. natuurlijk ging ik meteen navraag doen, maar ze konden mij nooit meer vertellen dan dat ik een negatieve uitslag heb in een statistische toets over mijn persoonsgegevens (dus waar ik woon, hoe ik woonm, of ik werk, hoe lang ik werk, wara ik geboren ben, of ik getrouwd ben enz enz enz). dit is wel gek, want ik ben heel normaal!
de aardige abn medewerker kon mij na maanden proberen niet meer leveren dan een nieuwe aanvraag proberen. gefrustreerd heb ik dit gedaan. maar opnieuw word ik om dezelfde reden afgewezen en opnieuw willen ze me niet precies waarom dan. het frustrerende aan dit alles is dat ik nu niet weet wat me in de toekomst staat te wachten bij het aanvragen van andere zaken zoals een hypotheek. daarom moet ik weten op welk feit ik ben afgekeurd (ik kan niets bedenken).
dus mijn vraag: wat kan ik nu doen? de contacten en klachten via de bank liepen op niets uit.
(en voor ik overstap van bank wil ik echt weten wat er mis is!)

geloof je je eigen verhaal als deze zelf? het is immers totaal ongeloofwaardig dat een bank zich verschuild achter een duister statistisch onderzoek. banken zijn juist helemaal niet zo geheimzinnig als het gaat om het weigeren van krediet.ben je kredietwaardig verstrekken ze je een creditcard zonder problemen. ben je het niet zeggen ze dat ook gewoon.

waardeloze vraag dus.