Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-06-2012 11:10:48
Geldzaken & Recht

Ik krijg geen creditcard bij de abn amro. wat nu?

Bedankt voor de vele reacties. ik heb spaarvermogen, geen schulden en nooit een negatief saldo op mijn rekening gehad. mijn situatie is daarom redelijk vergelijkbaar met die van melati. er werd mij ook geen toelichting gegeven wat er meegenomen werd in de afwijzing behalve inkomen en maandlasten.

er zijn dingen die je niet zonder creditcard kunt regelen. bv. is een eigen card vereist als borg om een huurauto te mogen rijden in vs. om de bijdrage voor het congres te betalen moest ik al een card lenen, want andere betalingsmiddelen worden niet geaccepteerd. dit is gebruikelijk in de vs, of dat nu zinvol is of niet kun je over strijden, maar ik moet er naartoe voor mijn werk en er is dus geen alternatief.

inmiddels weet ik dat er debit/prepaid credit cards bestaan en dat het bovendien mogelijk is om op een gewone card met een laag limiet geld te storten (als een soort prepaid) om hogere bedragen te kunnen betalen. hierover heeft de abn medewerker mij helaas niet geinformeerd maar in plaats daarvan het advies gegeven om een hoog limiet aan te vragen om alle reiskosten te kunnen betalen...

ps: deze posting is wat je vind als je googelt op "abn card geweigerd", daarom heb ik hier gereageerd. ik was nooit eerder op deze website en wist niet dat een nieuw topic misschien beter was geweest.