Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-06-2012 02:23:35
Geldzaken & Recht

Voedselbank - vette mercedes - klonkers goud

Typisch nederland. je mening vormen met wat je ziet. en wellicht heeft tilburgia helemaal gelijk en hebben die blinkende mercedessen wel een illegaal dubbelleven en leven ze op kosten van ons als belastingbetalers. heb in een eerdere discussie over voedselbanken al eens voorgesteld deze midden in het centrum te plaatsen zodat iedereen kan zien wie er naar binnen gaat.

je zult maar om wat voor reden ook een voedselbank nodig zijn. dan heb je gefaald als nederlander . sommigen schamen zich minder dan anderen.en 40% van de armoede komt er niet .

heb mezelf ooit willen aanmelden als vrijwilliger voor een voedselbank, maar heb gepast. de oprichters deden dit meer voor eer en glorie van hun eigen christelijk hart met gratis goed gevoel. heb de koninklijk onderscheiden voorzitter gevraagd of iezelf de helft van zijn tonplus salaris zou willen inleveren voor voedsel aan de nodigen. en dat mocht ik blijkbaar niet vragen , want ik werd verzocht de zaal te verlaten keurig begeleidt door de aanwezige hulpen van de gemeentesecretaris.

heb het sindsdien niet zo met voedselbanken. ik schaam me ervoor dat deze misbruikt en nodig zijn in nederland ook al komt wa langs in een panda een appeltje voor de dorst te halen.


.