Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
heijmans2000 - 05-06-2012 16:27:52
Geldzaken & Recht

Hans anders

Normaal gesproken dient men minimaal 1x per jaar de ogen te laten meten. het liefst door een oogarts, die hebben de meeste kennis en ervaring, als ene hans die ff op school is geweest en een papiertje heeft met opticien.

bij klachter meteen naar de oogarts gaan. men kan natuurlijk ook hans laten meten en de oogarts om te kunnen vergelijken.
aangezien je maar 2 ogen hebt, geef ik de meting liever aan de oogarts.

na jaren tevreden klant bij hans, nu weer toe aan een nieuwe bril, opgemeten ieder half jaar, echter na levering bril is het zicht kortbij nogal raar. hans is van mening door de verte sterkte zie je kortbij minder.

wazig, want in mijn oude bril zit maar 0,25 verschil in sterkte.

na opmeting door de oogarts, is de cilinder rechts met 45graden verkeerd gemaakt, waardoor er een vertekend beeld ontstaat.

volgens hans is de afwijking binnen de toelaatbare norm, dus glazen zijn goed.
maar ik zie er niks mee.

nu maar afwachten. bril is opgestuurd. zal wel geen gelijk krijgen. maar ik houd jullie op de hoogte.