Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jodelie
jodelie - 05-06-2012 19:17:25
Geldzaken & Recht

Postbezorging post.nl ondermaats?

[quote=postnl webcare schreef op dinsdag 5 jun 2012, 15:58]wij nemen klachten zeer serieus en wij willen graag weten of wij iets voor u kunnen betekenen. helaas kunnen we niet direct op alle klachten reageren. de website waar carola.83 naar verwijst is geen site waar wij klanten direct kunnen helpen. u kunt het beste contact met ons opnemen via twitter @postnlwebcare. u kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice via www.postnl.nl/voorthuis/klantenservice/

helemaal fout is: a klaagt bij b over c.

daar schiet je nl. meestal geen reet mee op. wij kunnen hier wel een klaagzang aanheffen over die vermaledijde post.nl , samen effen “uitjanken” dames en nu ook de heren! maar zolang die plavodeko`s (plank voor de kop) bij post. nl schijt aan ons hebben, kakken we naast de pot. ruikt u hem?

dus wij moeten de harsens zien te bereiken van het management team van post.nl. en dat is geen geringe opgave, maar wel een interessante uitdaging! voor wie? op de 1-ste plaats voor mij. nood maakt vindingrijk, scherpt, de toch al zeer scherpe geest tot “nanoscherpte”!

ceo`s allerhande u hebt binnenkort (heel) veel te verliezen! o.a. jullie luizenbaantje en een paar bakken geld!

laten we van nederland een slimme natie maken en geen totaal, geestelijk vertrutte, ingeslapen “sufkoppenzooitje”, toch? want de chinezen, ooit het “gele gevaar” genoemd blaast ons ( europa en ook de vs) straks finaal van de:

* economische,
* financiële,
* technische
* innovatieve
* wetenschappelijke
* etc. (m.d.o.l.m.) kaart.

© nijmegen, 05-06-12, jo ruijters
mvg. jo ruijters