Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 05-06-2012 20:06:53
Geldzaken & Recht

Postbezorging post.nl ondermaats?

@ jodelie

m.i. zou de klagende klant een oplossing aangeboden zien, zoals vergoeding van minimaal de kosten van de verzending van aangetekende pakketten of zonder soebatten vergoeding van de waarde van aangetekende pakketten die met verzekering verzonden worden.

niet streven naar binnen 24 uur bezorgen van aangetekende stukken, maar deze stukken ( zowel brieven als pakketten ) binnen 24 uur.

de parttime medewerkers een langere tijd in werken en testen of zij goed kunnen lezen en of zij weten hoe de wijk in elkaar zit als zij daar post moeten bezorgen.

excuses is mooi, maar leidt m.i. niet tot afname van de irritatie bij gedupeerde klanten van postnl. met name de klanten die geen gebruik kunnen maken voor hun brieven van een andere postbezorgdienst.