Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jodelie
jodelie - 06-06-2012 11:08:44
Geldzaken & Recht

Postbezorging post.nl ondermaats?

[quote=postnl webcare schreef op dinsdag 5 jun 2012, 15:58]wij nemen klachten zeer serieus en wij willen graag weten of wij iets voor u kunnen betekenen. helaas kunnen we niet direct op alle klachten reageren. de website waar carola.83 naar verwijst is geen site waar wij klanten direct kunnen helpen. u kunt het beste contact met ons opnemen via twitter @postnlwebcare. u kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice via www.postnl.nl/voorthuis/klantenservice/

hallo post.nl

bedankt voor uw snelle en adequate reactie! dit “geeft de burger moed”!
blijkbaar neemt u de klant/klachten wel serieus. hulde!

ik was een beetje boos op een aantal geprivatiseerde bedrijven, met name op de ing. met de ing ben ik al vanaf 26 april jl. (!!!?!) aan het soebatten over een aantal zaken die nog steeds niet zijn opgelost! zie op deze site: “zeer klantonvriendelijk en ondeskundig gedrag van de ing” ik heb nog niet de tijd gehad om nieuwe “wapenfeiten” te vermelden, maar dat ga ik binnenkort doen.

in feite heb ik mijn boosheid op de ing verschoven naar post.nl in de psychiatrie noemen we dat “verschoven, plaatsvervangende agressie” . volgens freud veroorzaakt frustratie agressie. en deze heb ik “uitgeleefd” op post.nl !
op mijn facebook site ga ik uitgebreid in op mijn perikelen met o.a. de ing, facebook (!?!) , tros radar kassa forum !! de beheerder van dit forum heeft mijn item : “: “zeer klantonvriendelijk en ondeskundig gedrag van de ing” dat na 5 dagen bijna 4000 keer (!!!) keer bekeken was en waarop 133 reacties waren binnengekomen pardoes verwijderd, zonder waarschuwing vooraf, zonder overleg met mij, overigens! de reden waarom de beheerder vond dat ik “permanent van het forum verbannen” ben is (hou je vast !!!): ik kwam schreeuwerig over omdat ik te veel hoofdletters en uitroeptekens had gebruikt. en door mijn account te verwijderen gooide de beheerder ook alle (nuttige) reacties weg die ik had gekregen! binnenkort ga ik hier en ook elders een rubriek beginnen met als titel: “zeer klantonvriendelijk en ondeskundig gedrag van tros radar kassa forum” !

mvg. jo ruijters