Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-06-2012 12:46:00
Computers & Telefonie

Externe hardeschijf

Als een externe harde schijf voor de tv opnemen gebruikt is wordt hij niet meer door de computer herkend. hij moet dan weer geschikt gemaakt worden voor gebruik in windows.
zie o.a. hier: http://www.myhumax.info/gebruiksaanwijzingen_specs/uitleg%20formatteren%20schijf%205200c_2.pdf">klik

fa schreef op woensdag 30 mei 2012, 11:54: had hem aangesloten op mijn tv om mee te pauzeren en op te nemen om te proberen of het werkte toen is hij geformat door de tv.maar je heb maar 32gb nodig voor je tv die wil ik dus kopen.nu wil ik de samsung s2 portable 320gb weer gebruiken op mijn pc om fotos op te zetten.bij apparaten en printers staat hij er gewoon bij als ik hem op mijn pc heb aangesloten. maar om ze er heen te kopieren komt de samsung niet in het lijstje voor van documenten en afbeeldingen enzv.