Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jodelie
jodelie - 06-06-2012 22:36:15
Geldzaken & Recht

Postbezorging post.nl ondermaats?

[quote=zomerkoninkje schreef op woensdag 6 jun 2012, 17:32]soms duurde het een week voordat een aangetekende zending werd bezorgd.

lieve mensen,

kennen jullie: a klaagt bij b over c ? dat heeft geen zin! wij moeten klagen, nee, post.nl bestoken met klachten, eisen, grieven, e-mail, brieven! kunnen jullie de "tam-tam methode" ? nee? iets op de "tam-tam zetten" betekent: een bericht doorgeven aan een andere "tam-tammer" , bijv. vriend, vriendin, kennis, geestelijk verwante, vijand, contemporain, nooddruftige, rijke stinkerd, kat, hond, gehaktbal, bieflapje, kuttekop, muts, lullo ...en de rest!!! met de "tam-tam" werden in onheuglijke tijden boodschappen verzonden. en toen waren er ook “hackers” en was er ook spam, van troffelaars op de tam-tam….m.d.o.l.m. (maar daar over later meer).

wordt vervolgd!

mvg. jo ruijters