Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 07-06-2012 18:36:25
Geldzaken & Recht

Postbezorging post.nl ondermaats?

@ jodelie,

even wachten tot het moment suprême: mogelijk wordt de brief alsnog bezorgd en kunt u traceren waar de brief zoal langs geweest is. mijn kaart had b.v. poststempels van diverse andere plaatsen, dan de woonplaats van geadresseerde.

ik vermoed dat de brief logeert in het sorteercentrum.

btw
de fouten worden m.i. in de hand gewerkt door het slechte en veel te kort inwerken van de part time krachten die nu onderbetaald en mogelijk ongemotiveerd hun werk doen. dit heeft ook tot gevolg: geen enkele binding met de wijk en hun bewoners. ik zie iedere keer een andere postbode in de wijk lopen als ik de honden overdag uit laat.

ze moeten nu voor 18 uur bezorgen. als zij dus te laat starten, wordt te gehaast gewerkt wat ook het aantal bezorgfouten zal doen toenemen. imho