Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 07-06-2012 20:25:05
Computers & Telefonie

Tariefverhoging als gevolg van inflatie

@@@,

ja, dat mag.

staat ook in de voorwaarden:

wat is inflatiecorrectie en waarom moet ik dit betalen?

de prijzen van producten en diensten stijgen ieder jaar als gevolg van inflatie. ook de prijzen waar t-mobile mee te maken heeft stijgen. t-mobile voert daarom inflatiecorrectie door, door de vaste maandelijkse kosten van abonnementen één keer per jaar (in januari) te verhogen met het inflatiepercentage van het laatste half jaar.

in 2011 was de inflatie 2.3% wat betekent dat de inflatiecorrectie ook 2.3% is. dit wordt via de factuur aan u gecommuniceerd.
voor het bepalen van de inflatiecorrectie volgt t-mobile de door het centraal bureau voor de statistiek (cbs) berekende inflatie; het cbs consumentenprijsindexcijfer.

de inflatiecorrectie geldt voor alle t-mobile klanten die na 5 december 2010 (en langer dan drie maanden geleden) een relax, smart, i-abonnement, bel & sms, mobiel internet of voordeelsim-abonnement hebben afgesloten of vernieuwd. de inflatiecorrectie geldt níet voor aanvullende bundels en diensten. ook worden de tarieven voor bellen naar en in/vanuit het buitenland hier niet op aangepast.
als u gebruikmaakt van één van de bovengenoemde abonnementen, staat in de voor u geldende prijslijst het volgende: "t-mobile zal ieder jaar in januari de tarieven aanpassen als gevolg van inflatie. deze aanpassing wordt gebaseerd op de stijging van het consumentenprijsindexcijfer van het cbs over het voorafgaande jaar van 1 juli tot en met 30 juni."

met vr.gr.