Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-06-2012 14:39:45
Auto & Vervoer

Wmo/ jens care 2 move







@winterman, haha ja maar ik ben een wijze berijder.de scoot heeft 3 standen..uiteraard in een winkelcentrum, rijd je rustig..tenminste ik wel. het gaat ook om het feit dat wanneer je als pijn patiënt een uur in de winter stil zit, zoals loreleigil al schrijft, je halverwege zo niet eerder al krom ligt. dat is geen optie..

zeker niet, wanneer je taxivervoer weg valt, omdat je dus zelf mobiel bent met de scoot, dan diend deze wel sneller te kunnen dan 8km.

ik heb inmiddels de gemeete gebeld, en het hele verhaal gedaan. mijn vervoer op maat zou juli aflopen, en zou ik alles moeten doen met de scoot, maar aangezien jens het niet voor elkaar krijgt, de inca fabrikant niet, om de snelheid naar 15 te zetten, zit ik dus met een probleem. ik kan dan niet zo mobiel zijn als ik zou zien. mijn contact persoon heeft de zaak bekeken, en heeft ook eerlijk toegegeven dat de scootmobiel ik momenteel mag berijden, wel de rols royce onder de scooters is, en het zeer lastig word en soort gelijk model te vinden die dan ook nog eens aangepast moet worden.

de gemeente heeft gebeld met beenhakker, deze beweren nu van niets te weten ( terwijl ik het zwart op wit heb) nu kan de gemeente een juridische zaak beginnen, aangezien de scoot schade is berokkend, maar dat kost gewoon veel geld, en dan de vraag of het dat wel waard is? hij kwam met de volgende oplossing:

uw inca sprint is in goede staat verder, en rijdt wel goed, is volledig voor u aangepast, dan vind ik dat u lekker moet proberen te genieten
u blijft 8 km rijden, maar mag dan wel gewoon gebruik blijven maken van het vervoer op maat. deze stopt dus niet in juli. u moet genieten, en zich geen zorgen maken...ik ben hiermee akkoord gegaan...vond ik erg aardig van hem!

zo zie je maar weer, hoe vals in dit geval beenhakker kan reageren.