Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 09-06-2012 18:02:07
Computers & Telefonie

Mobiel bellen en internetten

Je zou voor het thuis gebruik van de laptop prepaid mobiel internet kunnen nemen, bijvoorbeeld van http://www.medionmobile.nl/web/zo_werkt_het/">aldi. het is prepaid, maar na 30 dagen vervalt het wel. er zijn natuurlijk nog veel meer aanbieders, dus aldi is slechts een voorbeeld. ik zou, omdat je aangeeft veel van huis te zijn en dan wifi te gebruiken, geen abonnement afsluiten. je moet dan nog wel iets van een usb-modem hebben waarmee mobiel internet kan gebruiken. kijk http://www.metjelaptoponline.nl/">hier voor meer informatie.

neem je wel een abonnement, neem er dan een met een databundel en moderne smartphone die je dan als modem/wifi-hotspot voor je laptop kan gebruiken.