Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-06-2012 03:02:52
Geldzaken & Recht

Postcodeloterij

Lees dit alles en vraag me dan 1 ding af mbt tot de postcodeloterij. waarom wars van alle bezwaren toch maar telkens weer blijven mailen? ik kan maar 1 ding bedenken. geld verdienen met een commerciële loterij. het blijven bestoken met miljoenen winst die buren vooral niet mogen krijgen. en het wel haast onvoorstelbaar dat je geen loten koopt. onder het mom van goede doelen maken we commerciële gelikte tv en betalen we de sterren fors.

schat dat maar 30% echt bij de goede doelen belandt. bovendien is dit niet te controleren, want dat mag niet en is geheim. ondanks de filmpjes van exact 23 seconden.langer mag niet want dan zappen de kijkers weg.

heb gewerkt in de schuldhulpverlening en als 1e werden incasso's van loterijen gestopt en opgezegd. en onder fel protest want stel ik win .heb liever geen gas meer dan dat u mij de kans op winst afneemt.