Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-06-2012 12:36:34
Geldzaken & Recht

Postcodeloterij

Sinds 2005 heeft de overheid daar een sticker voor,de nee-nee of de nee-ja sticker die je op de brievenbus kuntplakken.

bij de nee-nee sticker krijg je helemaal geen reclame.

bij de nee-ja sticker krijg je alleen gedresseerde reclame die op basis van adres verstuurt worden."aan bewoners van......".

indien de reclame op naam staat "fam. jansen" en je wilt dit stoppen dan kunt aan het bedrijf waar de reclame van is vragen hoe zij aan uw adresgegevens zijn gekomen en vragen om de gegevens uit hun bestand te verwijderen.omdat u geen prijs stelt op deze reclame,of u kunt zich zoals al gemeld zich afmelden via postfilter.

indien niks helpt kunt u een klacht indienen bij de adverteerder of verspreider, deze moeten dan binnen 4 week de klacht onderzoeken en reageren,indien de klacht niet naar tevredenheid is opgelost kunt u een klacht indienen bij de stichting reclame code.