Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-06-2012 05:43:09
Geldzaken & Recht

Nep e-mails

Geachte heer, mevrouw,

vervelend dat u elke dag dergelijke mails ontvangt.

het e-mailbericht en eventuele bijlagen die u hebt ontvangen zijn inderdaad niet afkomstig van abn amro. waarschijnlijk wil men met deze mail uw financiële gegevens achterhalen voor het plegen van fraude.

abn amro zal nooit via e-mail naar uw rekeningnummer, creditcardnummer, overige pasgegevens, geboortedatum of andere persoonlijke en financiële gegevens vragen. als u mail ontvangt waarin dit wel het geval is, wees dan alert en vul geen gegevens in. klik ook niet op links die in deze mails staan.

ontvangt u een dergelijke mail, dan kunt u deze doorsturen naar valse-email@nl.abanmro.com . ook kunt u via onze website een melding hiervan maken. ga hiervoor naar www.abnamro.nl/veiligheid. gebruik het formulier via de link 'melding internetcriminaliteit' onder 'contact' in de rechterkolom.

we stellen elke doorgestuurde phishingmail op prijs.

met vriendelijke groet,
abn amro bank n.v.
mw. d. piquet