Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-06-2012 09:36:46
Geldzaken & Recht

Voedselbank - vette mercedes - klonkers goud

Ze zouden ook de uitkeringen kunnen verhogen of bepaalde regels veranderen zodat mensen goed en gezond kunnen eten. dan heb je geen voedselbank meer nodig.
mijn ouders hebben het ook een paar jaar heel krap gehad toen mijn vader zonder werk kwam te zitten en ze nog studerende kinderen hadden. dan kom je voor een hoop dingen niet in aanmerking (kinderen hebben zogenaamd inkomen of je inkomen was in jaar x te hoog) met armoede tot gevolg. ze gingen niet naar de voedselbank, dat kwam niet eens in hun op maar kregen wel eens wat van anderen. het was puur overleven en hun manier van leven stond in schril contrast met de mensen die figureren in het programma van jort kelder. denk niet dat het voor de maatschappij voordelig is als mensen zo moeten leven, op de lange termijn leiden mensen schade door zoveel stress over hoe je rond moet komen en muren waar je tegenop botst.